Jogi nyilatkozat

 

A honlapon olvasható teljes tartalom az ügyvédi hivatás etikai szabályairól és elvárásairól rendelkező, a Magyar Ügyvédi Kamara 5/2008. (X.27.) MÜK Szabályzattal módosított 8/1999. (III.22.) MÜK Szabályzata előírásainak megtartásával készült.

Tájékoztatjuk, hogy jelen honlapon megjelenő tartalmak nem minősülnek sem tanácsadásnak, sem ajánlattételnek, sem pedig ajánlattételre történő felhívásnak. A honlap kizárólag azt a célt szolgálja, hogy a Tisztelt Érdeklődő információt szerezhessen a Hronszky Ügyvédi Iroda működésének néhány alapvető eleméről, amelyek ismeretében a jogi problémája megoldásához kellő tájékozottsággal bírva választhatja meg a jogi képviselőjét.

A honlapon található képi és szöveges tartalom, illetve azok elrendezése szerzői jogi védelem alatt áll, azok bármilyen formában történő felhasználása a személyes használatot meghaladó mértékben - kivéve a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény alapján szabad felhasználásnak minősülő eseteket - kizárólag a Hronszky Ügyvédi Iroda kifejezett, erre vonatkozó, előzetes, írásos engedélyével lehetséges.

A honlapon található tájékoztatás nem teljes körű, ezért további információért forduljon Irodánk munkatársaihoz!

 

Kapcsolatfelvétel a Hronszky Ügyvédi Irodával